Hulp voor ondernemers

De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest voor bedrijven. Misschien ben jij wel één van die kleine of grote ondernemers met steeds groter wordende schulden. Dan maak jij je vast wel eens zorgen over de toekomst en lig je 's nachts wakker. Dat is niet zo mooi. De onzekerheid over de toekomst en geldzorgen geven veel stress. Je wil zo snel mogelijk meer zekerheid. De6voorOndernemers kan je helpen. Bij De6voorOndernemers vind je verschillende plaatselijke specialisten die gratis jouw vragen beantwoorden. Zij helpen je verder, zodat je meer grip op je geld krijgt als ondernemer.

Ondernemers - beter met geld Moerdijk
Ondernemers - beter met geld Moerdijk

Hulp van specialisten

De6voorOndernemers is een idee van De6 gemeenten (Moerdijk, Halderberge, Zundert, Etten-Leur, Roosendaal en Rucphen). Als ondernemer uit één van deze gemeenten kun je de aangesloten specialisten om advies vragen. Je mag zelf de specialist uitkiezen die past bij jouw vraag. Er zijn mensen die je kunnen helpen met vragen over schulden, leningen of gemeentelijke regelingen en je kunt er ook tips krijgen over de groei van je bedrijf of hoe je een marketingplan maakt. Met de speciale check op de website kom je er snel achter welke specialist het beste antwoord op jouw vraag kan geven.

Heb je steeds meer moeite om alle rekeningen van je bedrijf op tijd te betalen? Heeft je bedrijf een schuld of meer schulden die steeds groter worden? Je hoeft het niet alleen op te lossen. Hoe sneller je om hulp vraagt, hoe sneller je zorgen minder worden. Om hulp vragen is moeilijk, dat snappen de mensen van De6voorOndernemers heel goed. Daarom is hun advies gratis en kun je er zeker van zijn dat zij met niemand anders over jou zullen praten.

Doe de check

Loop jij als ondernemer uit West-Brabant ergens tegenaan en weet je niet goed hoe je het zelf op moet lossen? Voel jij je gestrest vanwege alle onzekerheid? Dan ben je bij De6voorOndernemers aan het juiste adres.

Wij zijn er voor je als jij je zorgen maakt over je financiën. Wij zijn er voor je als je dringend personeel nodig hebt, maar geen mensen kunt vinden. Wij zijn er voor je als je graag wil groeien met je bedrijf, maar twijfelt over je hoe je dat op een verantwoorde manier kunt aanpakken.

Wacht niet langer, je hoeft het niet alleen te doen. Ga naar De6voorOndernemers, vul de check in, kies een specialist, neem zelf contact op en wordt snel geholpen.

hulp voor ondernemers - beter met geld Moerdijk