Hulpverleners

Dit platform is een initiatief van de gemeente Moerdijk. Wij richten ons op inwoners die op dit moment dreigende of bestaande financiële problemen of schulden hebben, waardoor ze hulp nodig hebben. Verder willen we door middel van deze website preventief te werk gaan door inwoners die op dit moment geen financiële problemen of schulden hebben te informeren over hoe zij beter met geld om kunnen gaan en hoe zij grip op hun financiën kunnen krijgen en houden.

Op het platform vind je links naar diverse instanties, tips en video's over besparen en omgaan met geld. Als hulpverlener kun je cliënten doorverwijzen naar specifieke informatie op een bepaalde webpagina of samen kijken naar de tips en mogelijkheden qua toeslagen, geldplannen, etc.

hulpverlener - beter met geld Moerdijk
hulpverlener - beter met geld Moerdijk

Je instantie of jezelf aanmelden

Als jij als hulpverlener werkt in de gemeente Moerdijk en je denkt dat jouw instantie of stichting een mooie aanvulling is op dit platform, dan horen we graag van je. Ook zijn we regelmatig op zoek naar hulpverleners of ervaringsdeskundigen om te interviewen. Misschien kun jij enthousiast vertellen over jouw werkzaamheden en tips geven aan onze inwoners. Of ken je een inwoner die zijn of haar verhaal wil vertellen om zo te helpen de taboesfeer en gevoelens van schaamte rondom het hebben van schulden te verminderen? Laat het ons weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

De6voorOndernemers

Speciaal voor ondernemers met geldvragen (en ondernemersvragen op diverse andere vlakken) is er het platform De6voorOndernemers. Dit is een initiatief van De6 gemeenten (Moerdijk, Roosendaal, Etten-Leur, Halderberge, Rucphen en Zundert). Op dit platform bieden specialisten vanuit diverse expertises zich aan om kosteloos met ondernemers mee te denken. Interesse om je steentje hier aan bij te dragen? Schrijf je in op de website van De6voorOndernemers als specialist!